Bayern Münih'te flaş Thomas Tuchel kararı!

Video yükleniyor...

Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih'te sezon sonunda yolların ayrılacağı açıklanan Thomas Tuchel ile yola devam kararı alındı.

Sky Sports'ta yer alan habere göre; Alman devinin yönetimi yollarını ayırmayı planladığı Thomas Tuchel ile devam etme kararı aldı. Yönetimin istedikleri teknik direktörleri getiremediği için bu kararı aldığı aktarılırken, futbolcuların deneyimli çalıştırıcı ile yola devam edilmesi kararında etkin oldukları bilgisine yer verildi.

Xabi Alonso, Zidane ve Roger Schmidt gibi dev isimlerle ilgilenen Bavyera ekibinde bu hocalar ile anlaşma sağlanamadığı ve bu sebepten ötürü Tuchel ile gelecek sezona başlamanın hesaplarının yapıldığı aktarıldı.

Haberde yer alan detayda Manuel Neuer ve Thomas Müller'in Thomas Tuchel'e destek verdikleri bilgisi yer alırken, Alman çalıştırıcının da Bayern Münih'te kalmak istediğine ve en az 2 yıllık bir sözleşme talep ettiği ileri sürüldü.

Alman futbolunun en başarılı takımı olan Bayern Münih, 12 yıl sonra ilk kez sezonu kupasız tamamlayacak. Münih ekibi, 2012'den bu yana her sezon en az bir kupa kazanmasına rağmen Kane'in takıma transfer olduğu ilk sezonda kupa kazanmayı başaramadı. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

ALMANYA BUNDESLIGA ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN