Barcelona değişim zamanı! Xavi'den kadroya dev isimler

Barcelona değişim zamanı! Xavi'den kadroya dev isimler
La Liga'da ve Şampiyonlar Ligi'nde istediği sonuçları elde edemeyen Barcelona'da çalkantılı sezonun ardından transfer çalışmaları başlamak üzere.

Sezon ortasında Xavi sezon bittiğinde takımdan ayrılacağını açıklamış ancak son olarak da takımda devam edeceğini bildirmişti. Yaşanan gelişmelerin ardından transfer çalışmalarına da hız veren İspanyol teknik adam önemli isimler belirledi.

İlk hedef orta saha

Orta sahasına dev isimler katmak isteyen Katalunya devinde ilk hedef sözleşmesinin bitimine bir yıl kalan Joshua Kimmich. Alman oyuncu haricinde Martin Zubimendi ve Guido Rodriguez diğer adaylar.

Hücum hattına dev isimler

İleri hattını da güçlendirmek isteyen Barcelona'da Dani Olmo, Nico Williams ve Bernardo Silva istenen isimler olurken özellikle Bernardo Silva için daha önce Barcelona'ya gitmek istediğine dair iddialar çıkmıştı.

Ayrılıklar kapıda

Gelecek kadar ayrılacak isimler de belli olmaya başlarken Barcelona, Sport'un haberine göre dört ismi gözden çıkardı. Marcos Alonso, Oriol Romeu, Inigo Martinez ve Ferran Torres'in takımdana ayrılma ihtimalleri bulunmakta. Aynı zamanda kiralık olan Felix'in de kalıp kalmayacağı belli olmazken Raphinha ve Vitor Roque de takımdan ayrılabilir.

beinsports.com.tr / Dış Haberler