Zaniolo'dan geleceğiyle ilgili flaş açıklama!

Video yükleniyor...

Galatasaray'ın Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo, kariyerini İtalya'da sürdürmek istediğini söyledi.

Corriere dello Sport'a özel açıklamalarda bulunan İtalyan yıldız "İtalya’da bir şansı daha hak ediyorum. Bırakın Serie A’ya geri döneyim." ifadelerini kullandı.

Geleceğine Galatasaray'ın karar vereceğini belirten Zaniolo "İtalya'yı çok özlüyorum. Arkadaşlarımı, ailemi, oğlumu. Ama artık geleceğimi belirlemek kulüplere kalmış durumda. Bonservisim Galatasaray'da. Şu anda tüm odağım Aston Villa'da. Geleceğime Galatasaray karar verecek." diye konuştu.

Nicolo Zaniolo, kariyerinin devamı içinse "Galatasaray için elimden gelenin en iyisini yaptım. Ancak tabii ki İtalyan bir oyuncunun Türkiye'ye adapte olması kolay değil. Güzel bir deneyimdi. Yazın neler olacağını göreceğiz." dedi.

"ASLA LAZIO'YA GİTMEM"
Kalbiminin hala Roma'da olduğunu belirten Zaniolo, Lazio iddiaları için ise "Hiçbir şey bilmiyorum. Ama yine de dürüst olmak gerekirse; Roma'nın benim için temsil ettiği şey ve Lazio taraftarlarına duyduğum saygıdan dolayı, bu asla mümkün olmaz" ifadelerini kullandı.

Milan iddialarına da cevap veren İtalyan yıldız "Kim bilir. Menajerim Claudio Vigorelli'den sadece somut bir şey olduğunda beni bilgilendirmesini istedim. Şimdi Aston Villa'ya konsantre olmalıyım." diye konuştu.

Bu sezon İngiltere Premier League'de 7'si ilk 11 olmak üzere 20 maça çıkan Zaniolo, 2 gol katkısı verdi. 24 yaşındaki oyuncunun Aston Villa ile kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitiecek.

Kaynak: beinsports.com.tr / Dış Haberler