Victor Nelsson'dan çarpıcı transfer sözleri!

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen Danimarkalı stoper Victor Nelsson, dikkat çekici açıklamalarda bulundu. 

Bold'a açıklamalarda bulunan Nelsson; bir dönem Galatasaray'da yedek kulübesinde oturmasını değerlendirirken, "Bu sinir bozucu ve çok zor bir durumdu. Tam olarak oturmayan birkaç farklı şey vardı. Şimdi ilk 11'deyim ve her şey iyi gidiyor. Mutluyum... Çok zor zamanlar geçirdim. Zor bir dönemdi. Bu yedek kulübesinde olacağım ilk dönem değildi ve son dönem de olmayacak. Bunun farkındayım. Kariyerim boyunca bunu kesinlikle yaşayacağım. Burada durum biraz farklıydı çünkü bu benim ile kulüp arasında olan bir şeydi. Zor bir dönemdi." dedi. 

Transfer sözleri

Hakkında çıkan transfer dedikoduları hakkında da konuşan Nelsson, "Çok fazla söylenti olduğunu söyleyebilirim. Hem ben hem de başka oyuncular hakkında bu dedikodular çıkıyor. Bunun sıkıcı bir cevap olduğunun farkındayım ancak şu anda Galatasaray'a odaklanmaya çalışıyorum. Sadece önümdekilere odaklanmaya çalışıyorum. Geleceğin neler getireceğini bilemezsiniz. Şu anda Galatasaray'da mutluyum. Milli takımdan döndüğümde kazanmamız gereken bir şampiyonluk ve Süper Kupa var. Ben de bunlara odaklanacağım." ifadelerini kullandı. 

"Utanç vericiydi"

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrasında yaşananlara da değinen Danimarkalı stoper, "Utanç vericiydi. Trabzon'da yaşananlar eleştiri sınırlarını aştı. Bir daha kesinlikle olmamalı ve olamaz da diye düşünüyorum. Son 10 dakikayı izledim ve Fenerbahçe'nin gol atmamasını umdum. Onlar ise golü buldu. Sonrasını da izledim ve bu eleştiri sınırlarını aşan bir durum. İzlenmesi hoş şeyler değildi." şeklinde konuştu. 

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Milli takım ile hedeflerinden de bahseden Nelsson, "Avrupa Şampiyonası'nda oynamak benim için büyük bir hedef ancak şu anda o kadar önemli değil. Bu konuda çok fazla düşünmeye başlarsanız, bunun bir şekilde su yüzüne çıkacağını düşünüyorum. Bence şu anda takımda yer alan herkes Avrupa Şampiyonası'nda oynamak ister ama bu günlük olarak düşündüğüm bir şey değil. Sıradaki maçı düşünüyorum. Kendi kulübümde de yeterince işim var." dedi. 

2021/22 sezonunun başında Kopenhag'dan Galatasaray'a transfer olan 25 yaşındaki stoper, sarı kırmızılı forma ile toplamda çıktığı 118 karşılaşmada 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN