Ünal Karaman'ı sevindiren gelişme!

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 8 haftayı 13 puanla 5. sırada tamamlayan Trabzonspor'da hedef zirve yarışını sürdürmek.

Sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u ağırlayacak bordo mavililer, taraftarı önünde 3 puana ulaşarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Lige verilen arada çalışmalarına hız kesmeden devam eden Karadeniz ekibinde teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan dayanıklılık esaslı antrenmanlarda futbolcuların oldukça hırslı olduğu göze çarparken, Joao Pereira ve Jose Sosa'nın performansları dikkat çekti.

Ünal Karaman'ın ligde alınan seri galibiyetlerin ardından kadroda değişikliğe gitmesi beklenmezken, forvet hattında yine Burak Yılmaz ve Rodallega ikilisini sahaya süreceği öğrenildi.

Tecrübeli teknik adam, savunmadaki Pereira, Toure, Hosseini ve Novak dörtlüsünün performanslarından da oldukça memnun. Göztepe mağlubiyetinin ardından taraftarın tepkisine maruz kalan, Kasımpaşa ve Akhisarspor karşılaşmalarında ise kurtarışlarıyla güven veren Onur Kıvrak'ın da takımın başında kaptan olarak sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.