Trabzonspor'da ayrılık! Sezon sonunda veda edecek

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekibi Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Nicolas Pepe'nin kulüpteki geleceğiyle ilgili flaş bir iddia öne sürüldü.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun aktardığı habere göre; Nicolas Pepe sezon sonunda Trabzonspor'a veda edecek.

Haberde, 28 yaşındaki futbolcunun yeni bir menajerlik şirketiyle anlaştığına ve Pepe'nin yeni sezonda başka bir kulübe katılacağı aktarıldı.

Avrupa detayı

Romano'nun verdiği bilgiye göre, Nicolas Pepe'nin Suudi Arabistan'dan gelen tekliflere rağmen kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediğine dikkat çekildi.

Geçtiğimiz dönemde Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Fildişili yıldız Pepe ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Pepe ile ilişkilerimiz gayet iyi. Bonservis olarak da Türkiye’ye böyle bir oyuncu gelmedi. 100 Milyon euroları gören bir oyuncu. Fırsat transferiydi, sakatlıklar oldu. Pepe'nin kalitesi konuşulacak konu değil. Hocamız da kendisinden memnun. Kendisi de Trabzon şehrinden memnun. Menajeri ile görüşüyoruz. Çok büyük talipler çıkabilir. O taliplerin çıktığı yerde farklı rakamlar ortaya çıkabilir. Trabzonspor'un bütçesi ve ekonomisi de önemli. Hocamız pepe ile devam etmek isterse Pepe de Trabzonspor'da kalmak için bütçesi uygunsa tabiki biz devam etmek isteriz."

Bu sezon bordo mavili forma ile 19 maçta süre bulan 28 yaşındaki kanat oyuncusu 5 gol ve 2 asistlik performas sergiledi.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN