Çalımbay gol hasretine böyle son verecek!

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de 36 golle en golcü 5. takım olmasına karşın, son 3 maçta ağları sarsamayan Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay gol sorunun üzerinde duruyor.

Göztepe, Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir karşılaşmalarının analiz raporları doğrultusunda hücumdaki eksikleri tespit eden tecrübeli teknik adam, hafta boyunca ofansif planlar üzerinde çalışacak.

Son 3 karşılaşmada da farklı hücum oyuncularıyla sahaya çıkan Trabzonspor'da Rıza Çalımbay'ın Aytemiz Alanyaspor karşısında da farklı bir kurguyla sahaya çıkması bekleniyor.

Rıza Çalımbay, yaşadığı uzun süreli sakatlığın ardından süre almaya başlayan ve dönem dönem etkili olan Fabian Castillo'ya Akdeniz temsilci karşısında forma verebilir.

Top taşıma ve servis özelliği yüksek olan Kolombiyalının bu özelliklerinden faydalanmak isteyen Çalımbay, genç oyuncu Abdülkadir'den de ceza sahası içerisinde daha hareketli olmasını isteyecek.

Son haftalarda takımın atak başlangıçlarını yöneten Jose Sosa'nın performansından da son derece memnun olan tecrübeli teknik adam, ofansif bölgede maestro görevini yine Arjantinli oyuncuya vermeyi planlıyor.