Talisca'dan geri dönüş sözleri: "Hep düşünüyorum..."

Video yükleniyor...

Bir dönem Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta forma giyen ve şu anda Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'da oynayan Anderson Talisca, geleceğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Brezilya'da yayın yapan Globo'ya konuşan Talisca, kariyerinin en güzel günlerini Beşiktaş'ta geçirdiğini aktarırken, "Artık o dönemi geride bıraktım..." şeklinde konuştu. 

Suudi Arabistan'da futbolun hızlı geliştiğini aktaran Talisca, "Bugün dünya liglerine bir göz gezdirirseniz Suudi Arabistan Ligi'nin ilk 10 lig arasında yer aldığını görürsünüz. Gün geçtikçe daha da gelişecek." dedi. 

Cristiano Ronaldo sözleri

Takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ile çok iyi anlaştıklarını belirten Brezilyalı yıldız, "Çok sakin bir insan ve sahada çok iyi bir ilişkimiz var." sözlerini kullandı. 

"Jorge Jesus bitiriciliğimi gördüğünde..."

Bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran Jorge Jesus'un kariyerinde büyük yeri olduğunun altını çizen Talisca, "Jesus benim ne kadar iyi bir bitirici olduğumu görünce Benfica'da beni daha önde oynatmaya başladı. Tüm bu süreç kariyerimde büyük fark yarattı. Gelişimim için bir dönüm noktası oldu diyebilirim." şeklinde konuştu. 

Geri dönüş ihtimali hakkında konuştu

Bir gün altyapısından yetiştiği Bahia'ya geri döneceğini belirten Talisca, "Bahia beni istemediği sürece bu benim vazgeçmeyeceğim bir şey ancak şu anda Brezilya'ya dönmek planlarım arasında bulunmuyor. Kariyerimi Bahia'da sonlandırmak hep düşündüğüm bir şey... Bu dönüşü kaliteli bir şekilde yapmak istiyorum." dedi. 

2021/22 sezonunun başında Al-Nassr'a transfer olan Talisca, Körfez ekibinin forması ile toplamda çıktığı 85 maçta 68 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler


TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN