Şenol Güneş'in yüzünü güldüren ikili

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Göztepe deplasmanı için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanlarda şut çalışmaları öne çıkıyor.

Siyah beyazlılarda Jeremain Lens ve Ricardo Quaresma ise sahanının en çalışkan isimleri olarak kanatlarda forma şansı bulmaya daha yakınlar.

İzmir deplasmanına gidecek Beşiktaş'ta milli takımlardaki oyuncuların da dönmesiyle eksikler tamamlandı. Siyah beyazlılarda 9. hafta maçına sakat Adriano Correia ve cezalı Vida götürülmeyecek. 

Teknik direktör Şenol Güneş, Göztepe maçı 11'ini yaparken Genk maçını da düşünecek. Tecrübeli teknik adam sakatlığını atlatan Adem Ljajic'i riske etmeyebilir. Cezalı Vida'nın yokluğunda Medel'i savunmaya çekmesi beklenen Güneş'in kadroyu kurarken, Ljajic - Oğuzhan ve Babel - Lens değişikliklerini masaya yatırması bekleniyor.

Vodafone Park'taki bakım çalışmalarından ise iyi haber geldi. Saha zeminin kondisyonunun güçlendiği ve siyah beyazlıların önümüzdeki hafta içi oynanacak genk maçında özlenen yeşil zemine kavuşacağı bilgisine ulaşıldı.