Sanchez'e büyük şok! ABD'ye girişi yasak

Video yükleniyor...

Man. United kamp için ABD'nin yolunu tutarken, Şilili forvet Alexis Sanchez'i bir sürpriz bekliyordu. Sanchez, vize alamadığı için Amerika'ya gidemedi

Manchester United 2018-2019 sezonu çalışmaları kapsamında Amerika Birleşik Devletleri turnesine gitti. Ancak kırmızı şeytanların kafilesindeki önemli bir eksik dikkati çekiyordu. Şilili forvet Alexis Sanchez, vize problemi nedeniyle Amerika'ya gidemedi. 29 yaşındaki yıldız futbolcu, İspanya'daki vergi usulsüzlüğü nedeniyle 16 ay hapis cezasına çarptırılmış, cezası ertelenmişti. 

Amerika Birleşik Devletleri yasalarına göre herhangi bir suçtan hüküm giymiş hiç bir kimse Amerikan vizesi alamıyor. Sanchez avukatları yardımıyla bu kuralı aşmaya çalışsa da sürecin beklenenden daha uzun sürmesi nedeniyle kafile ile yola çıkamadı. Manchester United yeni sezon hazırlıkları kapsamında Cuma günü meksika kulübü Club America ile bir hazırlık maçı yapacak. Manchester United Amerika turnesi kapsamında ayrıca MLS takımlarından San Jose Earthquakes ile oynadıktan sonra her yıl düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Kupası kapsamında Milan, Liverpool ve Real Madrid ile karşılaşacak.