Rıza Çalımbay görüşme odasına

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasındaki Evkur Yeni Malatyaspor maçı ile Trabzonspor kariyerine başlayan sözleşmesi sona erecek olan Rıza Çalımbay, Kardemir Karabükspor mücadelesiyle son maçına çıkıyor. 

Ersun Yanal'la yolların ayrılmasının ardından bordo mavili camiaya imza atan Çalımbay, göreve geldiğinde sezon sonuna kadar imza atmıştı. 

Yönetim değişikliğinin ardından her defasında kendisinin durumundan çok takımın kalan maçlara olan konsantrasyonunu vurgulayan tecrübeli teknik adamın geleceği henüz netlik kazanmazken, yönetim ve Çalımbay'ın Kardemir Karabükspor maçının ardından bir araya gelerek yol haritasını çizmesi bekleniyor. 

Rıza Çalımbay'la 25 maça çıkan Trabzonspor, 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Bordo mavililer Çalımbay yönetiminde 43 gol atarken, kalesinde 30 gol gördü. 

8 maçta toplanan 9 puanla Karadeniz temsilcisini devralan Rıza Çalımbay, Trabzonspor'la Evkur Yeni Malatyaspor mağlubiyetinin ardından 12 maçlık kaybetmeme serisine imza atmış, söz konusu maçlardan 6 galibiyet, 6 beraberlik elde etmişti.