Mutlu sona kim ulaşacak? İşte kalan maçlar...

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk düğümü kalan 4 haftada çözülecek. Geride kalan 34 haftada hanesine 93 puan yazdıran Galatasaray ile 89 puanlı Fenerbahçe, en yakın rakiplerine en az 10 galibiyetlik fark atmış durumda zirvede yer alıyor. Galibiyet ve puan rekorları kıran ezeli rakipler, kalan haftalarda zorlu mücadelelere çıkacak.
 
Lider Galatasaray, 35. hafta mücadelesinde EMS Yapı Sivasspor'u konuk edecek. Ligin ilk yarısında berabere kaldığı kırmızı beyazlı ekibi RAMS Park'ta ağırlayacak Okan Buruk'un öğrencileri, bir sonraki hafta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda VavaCars Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaşacak. Sezonun kaderini belirleyecek 37. hafta mücadelesinde Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray, son hafta TÜMOSAN Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
 
Ligin ikinci basamağında yer alan Fenerbahçe ise; hafta sonunda TÜMOSAN Konyaspor'a konuk olacak. Sezonun ilk yarısında 7-1 mağlup ettiği düşme hattındaki rakibi karşısında bir galibiyet daha arayışında olacak sarı lacivertliler, 36. hafta müsabakasında sahasında Mondihome Kayserispor ile karşılaşacak. 37. haftada ezeli rakibi Galatasaray ile RAMS park'ta çok kritik bir maça çıkacak İsmail Kartal'ın öğrencileri, sezon finalini sahasında İstanbulspor maçıyla yapacak.

Trendyol Süper Lig'de sezon sonu ipi göğüsleyecek takım, önümüzdeli sezon Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan başlayacak. Ligi ikinci sırada bitiren takım ise gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne ikinci ön eleme turundan dahil olacak.