M.Başakşehir - Kasımpaşa: 3-2 (ÖZET)

Video yükleniyor...

Şampiyonluk adaylarından Medipol Başakşehir, Kasımpaşa'yı 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 yendi ama yeterli olmadı. 

Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibiydi. Ancak gol konuk takımdan geldi. 6. dakikada bir kontratakta Ahmet'in vuruşu, D Csota'ya çarparak ağlara gitti ve skor 1-0 oldu. Başakşehir beraberlik için bastrırırken, 27. dakikada Kasımpaşa bir de penaltı kazandı. Diagne'nin gole çevirdiği penaltıyla skor 2-0 oldu. Ancak ev sahibi, şoktan çok çabuk uyandı. 30. dakikada Visca ile  farkı bire indiren Abdullah Avcı'nın takımı 5 dakika sonra Ramazan'ın hatası sonrasında Adebayor ile beraberliği yakaladı. 

2. yarıda Emre Belözoğlu ile bir penaltı kaçıran Başakşehir, 61. dakikada yine Adebayor ile bir gol daha buldu ve geri dönerek 3-2 öne geçti. Karşılaşmayı da kazanan Medipol başakşehir, rakiplerinin kazanmasıyla sezonu 3. sırada tamamladı ve ülkemizi Avrupa Ligi'nde temsil etmeye hak kazandı. 


MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - KASIMPAŞA: 3-2

Stat: Ülker

Hakemler: Ali Palabıyık, Kerem Ersoy, Serkan Olguncan

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Neustaedter, Neto, Hasan Ali Kaldırım, Alper Potuk (Dk. 90 Eljif Elmas), De Souza, Mehmet Topal, Valbuena, Soldado (Dk. 79 Janssen) , Fernandao (Dk. 68 Mehmet Ekici)

Atiker Konyaspor: Carlgren, Skubic, Ali Turan, Selim Ay, Eren Albayrak, Jonsson, Bourabia, Ömer Ali Şahiner (Dk. 78 Orkan Çınar), Vedat Bora (Dk. 46 Milosevic), Fofana (Dk. 86 Yatabare), Jahovic

Goller: Dk. 28 Fernandao, Dk. 34 Selim Ay (Kendi kalesine), Dk. 65 Soldado (Penaltıdan)  (Fenerbahçe), Dk. 70 Fofana, Dk. 73 Jahovic (Atiker Konyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 61 Ali Turan, Dk. 64 Selim Ay, Dk. 82 Fofana (Atiker Konyaspor)
-reklam01-