Mauro Icardi'den şaşırtan Fenerbahçe isteği

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin Fenerbahçe'nin sahip olduğu bir rekoru kırmak istediği öne sürüldü.

Arjantin basınından Ole'de yer alan habere göre Mauro Icardi, gözünü Fenerbahçe'nin rekoruna dikmiş durumda. Yıldız futbolcunun, Fenerbahçe'nin 1988-89 sezonunda kırdığı 93 puanlık rekorun kırılmasını istediği ve bunu hedeflediği aktarıldı.

Bir sakatlık yaşayan ve ardından attığı gollerle eski formuna kavuşacağının sinyallerini veren 31 yaşındaki Icardi takımından sadece şampiyonluk değil puan rekorunun da kırılmasını beklediği kaydedildi.

Trendyol Süper Lig'de son sekiz maçlık fikstüre giren Galatasaray sırasıyla Atakaş Hatayspor, Corendon Alanyaspor, Siltaş Yapı Pendikspor, Yukatel Adana Demirspor, EMS Yapı Sivasspor, VavaCars Fatih Karagümrük, Fenerbahçe ve Mondihome Kayserispor ile oynayacak.

Sarı-kırmızılı ekip bu fikstürden 13 puan daha topladığı takdirde puanını 94 yaparak Fenerbahçe'nin rekorunu geride bırakacak. Bu süreçte sarı lacivertli ekibin yeni bir puan rekoru kırabileceği de mümkünken tüm bu zirve heyecanına beIN SPORTS ekranları ev sahipliği yapacak.

Fenerbahçe'nin puan rekorunu kırmayı hedefleyen Mauro Icardi ise bu sezon ligde 26 maçta sahaya çıktı ve 17 gol 8 asistlik performans sergiledi.

beinsports.com.tr / Dış Haberler