Kocaman'dan şampiyonluk motivasyonu

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de şampiyonluk için umutlu bekleyiş devam ederken, Martin Skrtel ve Nabil Dirar'ın Atiker Konyaspor karşısında cezalı duruma düşmeleri teknik direktör Aykut Kocaman'ın canını sıkıyor.

Kocaman'ın stoper pozisyonunda sezon başından beri performasından memnun olmadığı Luis Neto'yu zorunlu olarak sahaya sürmesi beklenirken, Dirar'ın yerine kime forma vereceği ise merak konusu.

Tecrübeli teknik adam o mevkide görev alabilecek oyuncu sayısının azlığı nedeniyle de sıkıntı yaşıyor.

Mehmet Ekici'nin sakatlığı devam ederken, alternatifler arasında haftalardır kendisine verilen şansı değerlendiremeyen Alper Potuk ve sezon başından beri ilk onbirde düşünmediği Mathiue Valbuena var.

Aykut Kocaman'ın yapacağı tercih merakla beklenirken, bir diğer seçenek de Kardemir Karabük deplasmanında olduğu gibi Guiliano'nun kanada çekilip sahaya yine çift forvet ile çıkılması.

Oyuncularını şampiyonluk için motive etmeye çalışan Aykut Kocaman, rakiplerinin bu sezon deplasmanda oynadığı 7 maçı kaybettiğini hatırlatarak her şeyin mümkün olabileceği konusunda oyuncularının inançlarını tazeliyor.

Galibiyet serilerini son maça taşıyarak sezonu iyi bir noktada bitirmenin temel amaç olması gerektiğinin altını çizen Kocaman, en kötü ihtimalle şampiyonlar ligi vizesi alarak camianın hasretine son vermek istediklerini dile getirdi.