Karadeniz Fırtınası sert esiyor

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper lig'in sekizinci haftasını 13 puanla beşinci sırada tamamlayan Trabzonspor, performansıyla şimdiden geçtiğimiz sezonu geride bırakmayı başardı. 
  
Geride kalan 8 maçlık periyotta 4 galibiyet, 1 beraberlik, 3 de mağlubiyet alan Ünal Karaman'ın öğrencileri, rakip filelere 17 gol gönderirken, kendi ağlarında 11 gol gördü. 2017-2018 sezonuna Ersun Yanal liderliğinde başlayan bordo mavili ekip, aynı süreçte 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde ederek 9 puanla 11. sırada yer almıştı. 
 
Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nda iç sahada %75'lik galibiyet oranı yakalayan Trabzonspor, deplasmandaki üç puan hasretine ise milli ara öncesi çıktığı Akhisarspor mücadelesinde son verdi. Karadeniz ekibinde şu ana kadar 20 farklı futbolcu şans bulurken, kaptan Onur Recep Kıvrak ve Joao Perreira tüm maçlarda forma giyerek istikrarlı grafikleriyle dikkat çeken isimler oldu. Bordo mavililerin en skorer ismi attığı beş golle Hugo Rodallega olurken, defans hattının başarılı ismi Joao Perreira ise yaptığı 4 asistle gole en çok katkı sağlayan isim olarak göze çarptı.

Öte yandan Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u ağırlayacak Trabzonspor çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda milli takım kamplarında bulunan oyuncular çalışmaya katılmazken, sakatlıkları süren Luis Ibanez ve Kamil Ahmet Çörekçi fizyoterapist eşliğinde hazırlıklarını sürdürdü.