Hakim Ziyech'in hocasından kavga iddialarına yanıt!

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen ve Fas Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan Hakim Ziyech'in milli takıma seçilen Real Madrid'in yıldız futbolcusu Brahim Diaz ile kavga ettiği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. 

Fas Milli Takımı Teknik Direktörü Walid Regraui, Moritanya ile oynayacakları maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında bu iddialar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Regraui yaptığı açıklamada, "Ziyech'i bilirsiniz. Fotoğraflarda pek gülümsemez. Takımımızda büyük bir rolü var. Kendisi bu takımın kaptanı ve her zaman yeni oyuncuları karşılamaya ve takıma adapte etmeye hevesli birisidir. Brahim Diaz ile de bizzat ilgilendi ve birbirlerini gerçekten çok iyi anlıyorlar." dedi. 

"Birbirlerini çok iyi anlıyorlar"

Fas Teknik Direktörü sözlerine, "Büyük oyuncular başkaları tarafından tehdit edildiklerini hissetmezler. Brahim ile Hakim birbirini çok iyi anlıyor ve harika sonuçlar elde etmek ve takıma olumlu bir iz bırakmak gayesindeler..." şeklinde devam etti. 

Fas Milli Takımı'nın formasını 59 kez sırtına geçiren Ziyech, 22 kez gol sevinci yaşadı. 

Özel statüsü gereği kısa süre önce İspanya Milli Takımı yerine Fas Milli Takımı'nı seçen Brahim Diaz ise 1 kez ülkesinin formasıyla sahada yer aldı. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN