Galatasaray'da Ndiaye transferi zora girdi

Video yükleniyor...

MKE Ankaragücü galibiyeti ile Spor Toto Süper Lig'e galibiyetle başlayan Galatasaray'da hedef 2'de 2. 

Göztepe karşılaşmasına günde çift idman ve yoğun bir tempoyla hazırlanan sarı kırmızılılar galibiyete odaklanmış durumda. 

MKE Ankaragücü maçında ilk 11'de değişikliğe giden teknik direktör Fatih Terim'in Göztepe karşısında orta sahada Donk ve Fernando ile birlikte Belhanda'ya şans vermesi bekleniyor.

Deneyimli teknik adamın kanatlarda ise tercihini Gary Rodrigues ve Onyekuru'dan yana kullanacağı öğrenildi. 

Sarı Kırmızılıların transfer çalışmaları ise sürüyor. Yönetim bu konuda son derece titiz bir çalışma gerçekleştirirken transfer çalışmalarında kiralama formülü üzerinde duruluyor. 

Orta saha transferi için listenin 1 numarasında bulunan N'Diaye için sarı kırmızılıların ısrarcı olduğu belirtiliyor. 

Premier Lig'e veda eden Stoke City'nin ise Senegalli oyuncunun yıllık ücretinin karşılaşması dışında kiralama bedeli de talep etmesi N'Diaye transferini zora sokuyor. 

Tarık Çamdal ve Carole'nin gönderilme ihtimali son derece yüksek olduğu iddia edilirken, iki oyuncu için de sarı kırmızılı takıma henüz ulaşan resmi bir teklifin olmadığı öğrenildi. 

Transfer döneminin başından bu yana adı Galatasaray ile anılan ve Aytemiz Alanyaspor ile 1 yıl daha kontratı bulunan Emre Akbaba transferinin ise gelecek hafta çözüme ulaşması bekleniyor.