Galatasaray'da Davinson Sanchez gelişmesi

Video yükleniyor...

Galatasaray Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında 2 Nisan Salı günü sahasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.

Sarı-kırmızılılar, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada kamp yapmak için geldiği Antalya'daki ikinci antrenmanını gerçekleştirdi.

Cullinan Belek'te teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen ve ilk yarım saati basına açık olan antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular iki gruba ayrılarak yarı sahada çift kale maç yaparak idmanı sonlandırdı.

Davinson Sanchez gelişmesi

Hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Davinson Sanchez antrenmanın bir kısında takımla çalıştı. Muhabirimiz Nezih Akşener'in aktardığı bilgiye göre sakatlığı bulunan futbolcu antrenmanın bir bölümünde takım arkadaşlarıyla birlikte antrenmana katıldı. Deneyimli savunma oyuncusu Sanchez, idmanın bir süresini de ayrı çalışarak antrenmanını noktaladı.

Sarı kırmızılı takım ile bu sezon Trendyol Süper Lig'de 16 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu 2 golle takımına katkı sağlamıştı.

Galatasaray, yarın akşam saatlerinde yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Muhabirimiz Nezih Akşener Galatasaray'daki son gelişmeleri aktardı...

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN