Galatasaray Emre Akbaba için geri sayımda

Video yükleniyor...

MKE Ankaragücü'nü 3-1 ile geçerek lige galibiyetle başlayan Galatasaray'da moraller yerinde. Süper Kupa finalindeki oyundan memnun olmayan teknik direktör Fatih Terim başkent ekibi karşısında kadroda revizyona gitti ve Gomis, Feghouili, Belhanda gibi isimleri yedek bırakarak Sinan, Eren ve Onyekuru'ya şans verdi. 

Geçen sezon attığı kritik gollerle şampiyonluk yarışında takımına önemli puanlar kazandıran Sinan Gümüş'ün performansı teknik heyeti son derece memnun ederken, yeni transfer Onyekuru'nun da Ankaragücü maçında geçer not alan isimlerden biri olduğu öğrenildi. 

Yaşadığı sakatlıklardan ötürü geçtiğimiz sezon uzun süre formasından uzak kalan Eren Derdiyok, hem Süper Kupa finalinde hem de Ankaragücü maçında rakip fileleri havalandırırken yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Galatasaray'da merak edilen bir başka konu ise transfer. 31 Ağustos'ta son erecek transfer dönemi öncesi arayışlar sürerken, sarı kırmızılılar son derece dikkatli adımlar atmak için titiz bir çalışma gerçekleştiriyor. Özellikle kaynak yaratmak ve kadroda yer açmak için kadroda bazı isimlerin gönderilmesi gündemde. Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Tarık Çamdal için sarı kırmızılı yönetime henüz resmi bir teklif ulaşmazken, takımdan gönderilme ihtimali en yüksek oyunculardan birisinin de Lionel Carole olduğu iddia ediliyor.  

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performans ile pek çok takımın radarına giren Aytemiz Alanyasporlu Eren Akbaba konusunda ise ısrar sürüyor. Galatasaray yönetiminin Akdeniz ekibi ile 1 yıl daha kontratı bulunan ve Demir Grup Sivasspor mücadelesinde yedekler arasında bulunan Emre Akbaba'yı transfer etmek için yoğun bir mesai harcadığı öğrenildi.