"Futbolun heyecanı, keyfi burada"

"Futbolun heyecanı, keyfi burada"
Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta maçında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile 4-4 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Tuna, karşılaşmanın dört dörtlük bir mücadele olduğunu belirterek, "Berabere kaldığımız için üzgünüm ama futbolun heyecanı, keyfi burada izleyenlerin bu keyfi yaşaması biz 10 kişi kaldıktan sonra Malatyaspor'un o coşkusu, mücadele gücümüz, özellikle 3-1 öne geçişimiz, 10 kişi ile tekrar 4-2 yapışımız olumlu gördüğüm faktörlerdi." dedi.

Mücadeleyi iki şekilde değerlendiren Tuna, "Karşılaşmayı 10 kişi iken oynanan oyun ve 10 kişi kaldıktan sonra ki oyun olarak iki şekilde değerlendirebiliriz. 10 kişi iken 2 farklı üstünlüğü bulmak ve oyunda devamlılığı sağlamak önemliydi fakat ardı ardı 2 gol yemek ve yaklaşık 45 dakika 10 kişi oynamak bizi etkiledi. Ne olursa olsun kazanmak istemiştik olmadı ama Demir Grup Sivasspor'un lige kattığı rengi ve olumlu futbolunu keyifle izliyoruz." ifadelerini kullandı.