Fırtına'da sıkı yönetim!

Video yükleniyor...

2018 yılında henüz resmi maç kazanamayan Trabzonspor'da Alanyaspor ile yapılacak kritik karşılaşma öncesi adeta sıkı yönetim ilan edildi. Teknik direktör Rıza Çalımbay, bordo mavili oyuncuları motive etmek için büyük uğraş verirken, başkan Muharrem Usta da sahaya inme kararı aldı

Spor Toto Süper Lig'de son 6 maçta 5 beraberlik, 1 yenilgi alarak zirvenin 13 puan gerisine düşen Trabzonspor'da Alanyaspor ile oynanacak kritik mücadele öncesi teknik direktör Rıza Çalımbay dış dünya ile tüm ilişkileri kesti. 

2018 yılında ligde yüzü gülmeyen, kupada da Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak bu kulvarda da iddiasını yitiren bordo mavili ekipte adeta sıkı yönetim ilan edildi. Rıza Çalımbay, antrenmanları basına kapatırken, haftalık basın toplantısını da bu hafta iptal etti. 

Kötü gidişe Aytemiz Alanyaspor deplasmanında son vermek isteyen Karadeniz temsilcisinde tecrübeli teknik adam, yeni bir çıkış yakalama adına oyuncularını motive etmek için yoğun çaba sarf ediyor. 

Trabzonspor'da yönetim de sıkıntılı süreçte duruma el koymaya karar verirken, başkan Muharrem Usta'nın da bu kapsamda saha ineceği kaydedildi. Trabzon'a giderek antrenmanları izleyecek olan başkan Usta'nın, teknik heyet ve oyunculara moral vereceği bildirildi.  

Ligi en iyi noktada bitirebilmeyi hedef olarak seçen Trabzonspor'da Muharrem Usta'nın takımla daha fazla iç içe olacağı kaydedildi. 

Diğer yandan sakatlığı nedeniyle salonda çalışmalarını sürdüren Burak Yılmaz'ın gerçekleştirilen güç testinde oynayabilecek durumda olduğu öğrenildi. Maç saatine kadar golcü oyuncunun durumunu yakından takip edecek olan teknik heyet, Burak'ın oynamaması durumunda ise b planı olan Hugo Rodellaga'yı devreye sokacak.