Emre Can'dan Liverpool'u kızdıracak sözler

Video yükleniyor...

Liverpool'un bu sezon öne çıkan oyuncularından biri de, menajer Jurgen Klopp'un vazgeçemediği isimlerin başına gelen Emre Can.

Ancak sözleşmesi sezon sonunda bitecek yıldız oyuncunun geleceği henüz netleşmiş değil. Sezonun bitimiyle birlikte serbest kalacak Emre Can, Almanya Milli Takım kampında geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Türk asıllı oyuncu, yeni sezonda çok büyük bir takımın formasını giymeyi planladığını söyledi. Hangi kulübe gideceği konusunda net bir açıklama yapmayan Emre Can; "Kendime güveniyorum. Büyük bir kulüpte forma giyebilecek kalitede olduğuma inanıyorum. Hangi takımın formasını giyeceğimi henüz ben de bilmiyorum. Ancak tüm seçenekleri masada tutuyorum. Avrupa'nın 5 büyük ligi de çok çekici. Ancak nereye gidersem gideyim, büyük bir takımın formasını giyeceğim" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Emre Can'ın, Juventus ile ön anlaşma imzaladığı haberleri gündeme gelmişti. Ancak başarılı oyuncu henüz hiçbir kulüple anlaşmadığını; tercihini yaparken ilk önceliğinin kupa kazanabilecek bir kulübe gitmek olduğunu vurguladı. Emre Can, kariyerine kulübü Liverpool'da devam etmenin de seçenekleri arasında olduğunun altını çizdi.