Emery'e sert sözler: "Elenmeyi hak ettik.."

Emery'e sert sözler: "Elenmeyi hak ettik.."
Yaptığı rekor transferlerin ardından sezona Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu hedefiyle başlayan Paris Saint Germain'de Real Madrid'e son 16 turu'nda elenmenin üzüntüsü yaşanıyor. Grup aşamasında en çok gol atan takım olarak Real Madrid'in karşısına çıkan Fransız ekibinde alınan iki yenilginin baş sorumlusu olarak gösterilen isim teknik direktör Unai Emery... Oyuncu tercihleri nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan İspanyol teknik adamın hakkında olumsuz yorum yapanlardan birisi de Real Madrid eşleşmesinde toplam 20 dakika forma şansı futbolcusu Julian Draxler...

2-1'lik Real Madrid mağlubiyeti sonrasında Alman basınına konuşan 24 yaşındaki futbolcu, ''Real Madrid maç boyunca rahattı ve hiç endişelenmediler. Turu bize getirecek oyunu oynamadık. Eğer 3-1'lik bir yenilginin ardından onların karşısına çıkıyorsanız, ikinci maçta baskılı oynamalısınız. Karşılaşma boyunca topu çevirip gökten gol yağmasını bekleyemezsiniz. Elenmeyi hak ettik. Geçen yaz bir şeyleri değiştirmek için 400 milyon Euro harcadık ve bunun ardından yine son 16 turunu geçemedik'' sözleriyle teknik direktör Unai Emery'nin oyun planını sert bir dille eleştirdi.

Ocak 2017'de 40 milyon bonservis bedeliyle Paris Saint Germain kadrosuna katılan Draxler, bu sezon düzenli olarak ilk 11 şansı bulamadı ve forma giydiği 37 maçta 4 gol ve 9 asistle takımına katkı sağladı.