Efsaneye sıra dışı karşılama

Video yükleniyor...

Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en önemli yetenekleri arasında gösterilen Diego Armando Maradona, futbolculuk ve teknik direktörlük derken şimdi de başkan oldu. Beyaz Rusya'nın Dinamo Brest kulübüyle 3 yıllık sözleşme imzalayan ünlü futbol adamı, "profesyonel başkan" olarak kariyerinde yeni bir pencere açtı.

Takımının ilk maçını izlemek için Rusya'dan düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nın ardından Beyaz Rusya'ya geçen Maradona yeni görevine görkemli bir şekilde başladı. Arjantinli efsane, kendisini Dask Brestski Stadı'nda bekleyen binlerce taraftarın önüne "Hunta" marka askeri bir Jeep ile çıktı.
 
özel güvenlik önlemlerinin alındığı tanıtım töreninde seyircilerin büyük ilgi gösterdiği maradona bol bol imza dağıtıp, tribünlerin coşkusuna atkı sallayarak cevap verdi. 

Ancak başkan olarak ilk çıktığı maçta takımının aldığı skor Maradona'nın moralini oldukça bozdu. 90 dakika boyunca tribünde adeta hop oturup, hop kalkan ünlü futbol adamı, Dinamo Brest'in Shakhtyor Soligorsk'a 3-1 yenilmesi sonrası oldukça sinirlendi.