Cocu'nun beklediği an geldi

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Phillip Cocu, milli ara sonrası takımının fiziksel olarak patlama yapmasını bekliyor.
 
Sarı Lacivertli takımın son bir kaç sezonunda lige hep puan kayıpları ile başladığı tespitinde bulunan Hollandalı teknik adam, bunların sezon başı kondisyon yüklemelerinden kaynaklandığı görüşünde.
 
Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sene de seri galibiyetlerin bu dönem sonrası geleceğini düşünen Cocu'nun bu görüşünü antrenmanlarda elde edilen ölçüm değerleri de destekliyor.
 
Başakşehir maçında olduğu gibi çok koşan ve mücadele eden bir Fenerbahçe'nin ligin geri kalanında sahada olacağını oyuncularına ifaden eden Hollandalı Teknik Adam, önce bulundukları durumdan kurtulacaklarını, sonrasında daha büyük hedefleri konuşmaya başlayabileceklerini söyledi.
 
Çok zorlu bir maç periyodunun kendilerini beklemesine rağmen her karşılaşmaya maç maç ayrı konsantre olmalarını oyuncularından isteyen Philip Cocu,ilk olarak Sivas deplasmanından üç puanla dönerek moral bulmaya ihtiyaçlarının olduğunu ifade etti.
 
Milli oyuncuların da katılımı ile çalışmlarını tam kadro sürdürmeye başlayan sarı lacivertlilerde sakatlığı düzelen Islam Slimani'nin, yarından itibaren takımla çalışmalara başlayabileceği öğrenildi.
 
Sarı Lacivertlilerde Sivas deplasmanı öncesi takımdaki tek eksik, sakatlığı devam eden Mehmet Topal.