Cengiz Ünder'den Çağlar Söyüncü'ye yıllar sonra cevap!

Cengiz Ünder'den Çağlar Söyüncü'ye yıllar sonra cevap!
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Atletico Madrid'den milli oyuncu Çağlar Söyüncü'yü kadrosına kattı.

Bu transferin gerçekleşmesi sonrası daha önce Altınordu ve Leicester City'de de birlikte forma giyen Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü, tekrardan aynı takımda buluşmuş oldu.

Sezon başında Marsilya'dan Cengiz Ünder'i kadrosuna katan Fenerbahçe, bir milli yıldıza daha takımına kazandırdı. Sarı-lacivertlilerin, Atletico Madrid'den kiraladığı 27 yaşındaki stoper ile 3. kez aynı takımda buluşacak olan Cengiz Ünder, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

"Seni havaalanında bekleyeceğim"

Roma'dan Leicester City'e kiralanan Cengiz Ünder için 2020'de, "Seni havaalanında bekleyeceğim. Beni tanıman için kağıda ne yazmalıyım" paylaşımını yapan Çağlar Söyüncü'ye yıllar sonra yanıt geldi.

Cengiz Ünder, sosyal medyadan yine aynı şekilde Çağlar Söyüncü'ye, "Seni havaalanında bekleyeceğim. Beni tanıman için kağıda ne yazmalıyım" paylaşımını yaparak 3. kez aynı takımda buluşacağı savunma oyuncusuna cevap verdi.

"Sonu şampiyonluk olur"

Fenerbahçe için İstanbul'a gelen Çağlar, ilk açıklamasında "Cengiz'in paylaşımını gördüm, bütün arkadaşlarla aram çok iyi. İnşallah sonu şampiyonluk olur" ifadelerini kullandı.