Çaykur Rizespor - Kasımpaşa: 2-3 (ÖZET)

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftası müthiş bir geri dönüşe sahne oldu.

Çaykur Rizespor'un 2-0 önde götürdüğü maçı müthiş bir geri dönüşle Kasımpaşa 3-2 kazanmayı başardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da izlediği maça Rize taraftarları yoğun ilgi gösterirken, ev sahibi ekip mğsabakaya iyi bir başlangıç yaptı. İlk yarıyı geçen sezon Spor Toto 1. Lig'de gol kralı oan Samudio ile 1-0 önde kapatan Çaykur Rizespor ikinci yarıya da hızlı başladı ve Robin Yalçın ile farkı ikiye çıkarttı.

Maçın kalan dakikalarında Kasımpaşa yoğun bir baskı kurarak Rize kalesine yüklenirken, 76. dakikada Diagne penaltıdan attığı golle farkı bire indirdi daha sonra da 80. dakikada Tarık skoru eşitleyen golü Rize ağlarına gönderdi.

Maçın kalan dakikaları büyük bir heyecan içinde geçerken 90+2'de sahneye çıkan Khalili frikikten attığı golle Kasımpaşa'ya 3 puanı getirdi.

Çaykur Rizespor-Kasımpaşa: 2-3

Stat: Çaykur Didi
Hakemler: Cüneyt Çakır, Tarık Ongun, Alparslan Dedeş 

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Orhan Ovacıklı, Brabec, Saadane, Mehmet Uslu, Robin Yalçın, Ali Çamdalı, Musa Çağıran (Dk. 83 Abdullah Durak), Umar (Dk. 76 Süleyman Koç), Samudio, Muric

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Veysel Sarı, Youssef, Veigneau, Sadiku, Khalili (Dk. 90+5 Hakan Demir), İlhan Depe (Dk. 65 Tarkan Serbest), Eduok (Dk. 59 Özgür Çek), Trezeguet, Diagne

Goller:  Dk. 33 Samudio, Dk. 54 Robin Yalçın (Çaykur Rizespor) Dk. 74 Diegne (penaltıdan), Dk. 80 Tarkan Serbest, Dk. 90+3 Khalili (Kasımpaşa)
Sarı kartlar: Dk. 29 Saadane, Dk. 47 Ali Çamdalı (Çaykur Rizespor), Dk. 90 Tarkan Serbest (Kasımpaşa)