Çalımbay sorunu buldu, çözüm arıyor!

Video yükleniyor...

Lider Başakşehir'e yenilerek aradaki puan farkı 13'e çıkan Trabzonspor'da hedef artık Avrupa vizesi almak.. Teknik heyet son maçlarda yaşanan gol kısırlığına da çözüm arıyor.

Medipol Başakşehir'e sahasında 1-0 mağlup olarak 12 maç sonra yenilgi yaşıyan Trabzonspor'da kaybedilen 3 puanın üzüntüsü yaşanıyor.

Son 5 maçında sahadan beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, ligin üst grubunda puan kayıplarının yaşandığı haftada, Medipol Başakşehir mağlubiyetiyle üst sıraları zorlama adına önemli bir şansı da kaybetti.

Karşılaşmanın ardından Trabzonspor yönetiminin Rıza Çalımbay'a destek verdiği öğrenilirken, Karadeniz temsilcisinde hedefin kalan maçlarda Avrupa vizesini alabilecek sıralamaya ulaşmak olduğu belirtildi. 

Diğer yandan Trabzonspor, Medipol Başakşehir yenilgisiyle Rıza Çalımbay döneminde ligde 2. mağlubiyetini aldı. 

Tecrübeli teknik adam Trabzonspor'un başında 14 lig maçına çıkarken, bordo mavili ekiple ilk resmi sınavı olan Evkur Yeni Malatyaspor mücadelesinde sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı. 

Medipol Başakşehir ağlarına gol bırakamayan bordo mavililer, bu sezon ilk kez 3 maç üst üste gol atamadı. 

19. haftaya kadar gol atamadığı toplam maç sayısı 2 olan Trabzonspor, oynadığı son 3 maç olan Göztepe, Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir karşılaşmlarında gol atma başarısı gösteremedi.