Çalımbay hasreti bu 11'le dindirmek istiyor!

Video yükleniyor...

Aytemiz Alanyaspor'u mağlup ederek çıkış yakalamak isteyen Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay ilk 11'ni büyük ölçüde belirledi.

Kalede her zaman olduğu gibi onur'la başlayacak olan Rıza Çalımbay, savunma dörtlüsünü Kamil Ahmet, Uğur Demirok, Tomas Hubocan ve Filip Novak'tan oluşturacak.

Savunmanın önünde Okay Yokuşlu'nun oynamasına kesin gözüyle bakılırken, milli oyuncunun partnerinin geçtiğimiz haftadan farklı olarak Juraj Kucka olması bekleniyor.

Hücum hattında Medipol Başakşehir karşılaşmasındaki kurgunun aynen korunması bekleniyor..  Bordo mavililerde forvet arkasında Jose Sosa, sol kanatta Yusuf Yazıcı ve sağ kanatta Abülkadir Ömür forma giyecek.

Forvet bölgesinde ise soru işareti yaşanıyor. Hafta boyunca sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı salonda çalışan burak yılmaz'ın oynamak istediği öğrenildi. Golcü oyuncu alanya kafilesinde yer alırken, Rıza Çalımbay'ın Burak Yılmaz'ın sağlık durumunda son anda bir problem çıkması halinde ise Dame N'Doye'a forma şansı vereceği öğrenildi.

Karadeniz temsilcisinde sakatlıkları bulunan Esteban Alvarado ve Mustafa Akbaş Aytemiz Alanyaspor deplasmanında forma giymeyecek.