Derrick Köhn: "Zamanında Drogba ve Sneijder'i izliyordum"

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen Derrick Köhn, takımının yapacağı antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'a katılan Köhn, "2-3 tane teklif vardı ama Galatasaray büyük bir kulüp ve hayalim burada oynamaktı. Herkes bana amacımızı anlattı. Ben de burada şampiyon olmak istiyordum. Aklıma ilk gelen cevap 'Evet'ti. Burada olduğum için mutluyum..." ifadelerini kullandı. 

"Çok iyi bir oyuncu"

25 yaşındaki futbolcu, "Şu anda Galatasaray'a odaklanacağım. Sacha Boey, Bayern Münih'e gittiği için çok mutluyum, çok iyi bir oyuncu. Ben şu anda buraya odaklanmalıyım. Gelecekte ne olacağına o zaman bakacağız." şeklinde konuştu. 

Okan Buruk yönetiminde çalışmaktan memnun olduğunu belirten Köhn, Okan Buruk sahada fark yaratıyor. Sorularımla ona gidebiliyorum. Ona sorular sorabiliyorum. Hocamız olduğu için çok mutluyum. Onunla birlikte devam etmek çok istiyoruz." dedi. 

"Ben de onları çok seviyorum"

Sarı kırmızılı takıma katıldığı günden bu yana büyük bir ilgi ve sevgi gördüğünü belirten Köhn, "Galatasaray taraftarı gerçekten çok büyük bir sevgi ile yaklaşıyor. Ben de onları çok seviyorum. Her gün en iyisini yapmaya çalışıyorum. Devam etmek istiyorum bu şekilde. Çok kibar takım arkadaşlarım var, nazik bir şekilde karşıladılar beni. Birbirimize yardımcı olmamız ve takım ruhunun oluşması benim için mutluluk verici bir şey." sözlerini sarf etti. 

Gol sonrası yaptığı sevince de değinen Gana asıllı Alman futbolcu, "Gol sevinci çok özel, bu şekilde yapmaya devam edeceğim. Takım arkadaşlarımın hoşuna gitti. Bol bol gol atıp, yapmaya çalışacağım. Taraftarın da hoşuna gittiği için çok mutluyum. Takımdaki herkesi çok seviyorum. Çok büyük isimler var. Mertens, Zaha, Icardi... Herkes özel, herkes farklı. Drogba ve Sneijder gibi büyük oyuncuların oynadığı büyük bir takım burası. O zamanlar izliyordum. Büyük oyuncular geldiği için ben de benim zamanım geldi gelmeliyim dedim." şeklinde konuştu.

Galatasaray forması ile toplamda 6 maça çıkan Derrick Köhn, 1 kez gol sevinci yaşadı.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN