"Bu takımı şampiyon olmadan bırakmayacağım"

Video yükleniyor...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, hedefinin şampiyonluk yaşamak olduğunu belirtti. Karaman, Trabzonspor dergisinin bu ayki sayısında yer alan röportajında, "Trabzonspor'daki hedefim ampiyonluk. Allah nasip ederse şampiyon olmadan bu takımı bırakmayacağım" ifadelerini kullandı.

Karaman, bunu yüzeysel söylemediğine dikkati çekerek, "geçmiş dönemde de forma giydiğim zamanda da insanlar benim karakterimi bilirler. Evet, sakinim, dinginim, hayata olgun bakıp olayları daha sakin karşılarım ama bendeki fırtınayı yakın çevrem çok iyi bilir. Şunu net bir şekilde söyleyelim, eğer birisi yapacaksa o isim benim" diye konuştu.

Cuma günü Demir Grup Sivasspor'a karşı Medical Park Stadı'nda Trabzonspor'un başında ilk kez sahaya çıkacak olan Karaman, heyecanlı olduğun belirtti. Kendisinin de taraftar olduğunu vurgulayan bordo mavili çalıştırıcı, "iyi bir teknik adama sahipler. birkere bunun rahatlıkla söyleyeyim. Kendini beğenmişlik asla değil çünkü ben onların içinden bir parçayım. Empati yaparak olaylara bakarlarsa yakın bir gelecekte Trabzonspor'un şampiyonluk kupasını o statta kaldırırız. Ben bunu çok inanarak ve güvenerek söylüyorum" dedi.