"Bu bir güvenlik zafiyetidir"

Video yükleniyor...

Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe - Beşiktaş mücadelesinde yararlanarak hastaneye kaldırılan teknik direktör Şenol Güneş'in son durumu hakkında açıklama yaptı.

Orman; "Fenerbahçe'nin iç sorunları varmış, o nedenle olmuş, bizi ilgilendirmez. Oyuncularımız hakeme sorarak soyunma odasına gittiler. Stadımızda hiç böyle şeyler yaşanmıyor. Hocamızın durumu iyi. Hocamız oyunculuk zamanında da beyin tramvası geçirdiği için korktuk.

Şenol hoca futbolculuk zamanından da bir beyin sarsıntısı geçirdiği için korktuk. Hocanın da morali çok bozuk. Biz oraya spor müsabakası için geliyoruz, çok üzüntülüyüz. Bu bir güvenlik zafiyetidir. Türkiye'yi dünya üçüncüsü yapmış bir hocaya bunların yapılması üzücü.  Hocanın da morali çok bozuk. Biz oraya spor müsabakası için geliyoruz, çok üzüntülüyüz. Üzücü bir gün, istenmeyen şeyler. Derbi müsabakaları, özellikle Fenerbahçe-Beşiktaş derbileri gergin geçiyor. Bizim stadımızda da kırmızı kartlar oldu ama böyle olaylar olmadı. Açıkçası hukuken ne olacağını bilmiyorum. TFF, talimatlar neyse onu yapacaktır. Kimseyi de yönlendirmek falan istemem, kararı federasyon verecektir. Bir polemik konusu, kavga yaratmak istemiyorum. Biz olabildiğinde iyi şekilde kulübümüzü temsil etmeye çalışıyoruz. Bu camialar yüzyıllardır var, yüzyıllardır bu maçlar oynanıyor. Bu bir kan savaşı değil, biz Afrin'e de gitmiyoruz. Bir top oynanıyor burada. Maçı statta izlemedim tesislerde izliyordum. Ne konuşuldu neler yaşandı bilmiyorum. Oyuncularıma sordum, içeri girmek için izin istemişler hakemden, girebilirsiniz denince soyunmda odasına gitmişler. Hocaları o durumdayken sahada kalamazlardı da" dedi.