Aytemiz Alanyaspor - Osmanlıspor: 1-1 (ÖZET)

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de düşme hattını çok yakından ilgilendiren karşılaşma Aytemiz Alanyaspor ile Osmanlıspor arasındaydı. 1-1 biten karşılaşma sonunda taraftalar puanları paylaştı.

Karşılaşmaya iki takım da orta sahada katıkları toplarla hızlı çıkıp gol arayarak başladı. Bunda başarılı olan ev sahibi oldu. 33. dakikada Villafanez'in nefis pasında defansın arkasına sarkan Emre Akbaba klas bir dokunuşla takımını öne geçirdi. Alanya'nın en golcü ismi olan Emre bu sezonki 13. golüne imza atmış oldu. Bu maçı mutlaka kazanması gereken konuk takım 48. dakikada Ceyhun'un ceza sahası dışından attığı muhteşem golle beraberliği sağladı. Kalan bölümde iki takımda çok nety fırsatları kullanamadı. 

Karşılaşma da 1-1 sona erdi. Böylece Alanyaspor 36, Osmanlıspor ise 33 puana yükseldi. Artık her şey son 2 haftada belli olacak. 

Stat: Bahçeşehir Okulları 

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun 

Aytemiz Alanyaspor: Haydar Yılmaz, Gassama, Welinton, Tzavellas, Nsakala, Maniatis, Sackey (Dk. 70 Taha Yalçıner), Efecan Karaca (Dk. 77 Cenk Ahmet Alkılıç), Emre Akbaba (Dk. 90 Berkan Emir), Villafanez, Douglas 

Osmanlıspor: Karcemarskas, Luiz Carlos (Dk. 62 Muhammed Bayır), Yalçın Ayhan (Dk. 85 Anıl Karaer), Numan Çürüksu, Pinto, Ceyhun Gülselam, Musa Çağıran (Dk. 87 Özer Hurmacı), Regattin, Lumanza, Umar, Cikalleshi 
Goller: Dk. 33 Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor), Dk. 49 Ceyhun Gülselam (Osmanlıspor)

Sarı kartlar: Dk. 10 Yalçın Ayhan, Dk. 81 Pinto (Osmanlıspor), Dk. 12 Tzavellas, Dk. 27 Sackey, Dk. 68 Nsakala, Dk. 80 Maniatis, Dk. 83 Gassama, Dk. 90+1 Taha Yalçıner (Aytemiz Alanyaspor)