Atiker Koynaspor'dan sert açıklama

Atiker Koynaspor'dan sert açıklama
Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Beşiktaş maçına dair kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Baydar yaptığı açıklamada; “Beşiktaş ile oynadığımız Süper Lig maçında herkesin gördüğü, bildiği, şahit olduğu nedenlerden ötürü üç puanımız avuçlarımızın içinden kayıp gitti ama buna rağmen yaygarayı yapan başkaları oldu”dedi.

Başkan Yardımcımız Ahmet Baydar sözlerine sahada son dakikaya kadar iradeli bir futbol ortaya koyan ve mağlubiyeti kabullenmeyen futbolcularımıza, teknik heyetimize ve taraftarlarımıza teşekkür ederek başladı. 

Başkan Yardımcımız Ahmet Baydar “ sezon başından beri hemen hemen bütün maçlarda yüksek perdeden itiraz ettiğimiz skoru direkt etki eden hakem hataları maalesef yine canımızı yaktı. Üç puanla ayrılacağımız bir müsabakadan bu nedenle bir puanla ayrılmak zorunda kaldık. Bu büyük bir haksızlık. Çocuklarımızın emekleri bu tür hatalar yüzünden heba oluyor. Herkes gördü, bu pozisyonların savunması olmaz ama ne yazık ki buna rağmen en çok konuşan, şikayet eden yine rakibimiz oldu. Artık bunlara futbol camiası prim vermiyor. Özellikle maç sonunda yaşanan nahoş hadise ve bu psikolojiyle yapılan açıklamalar hoş olmadı. Atiker Konyaspor üç puanı hak eden taraftı ancak bazı engelleri aşamadık. Fakat inanıyoruz ki bu takım her türlü engeli aşacak futbolu oynamaya koşar adım ilerliyor. Biz iyi bir takımız ve rakip kim olursa olsun artık kazanabilecek güçteyiz” şeklinde konuştu.