Altay'da Alper Avcı dönemi

Altay'da Alper Avcı dönemi
Vali Kutlu Aktaş Tesislerinde kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve sportif direktör Özden Töraydın ile bir araya gelen Avcı, 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Avcı, yaptığı açıklamada, Altay'a gelmekten büyük gurur duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"2 sezondur kazanılan şampiyonlukları yine hedefe oynayacak bir yapılanma ile taçlandıracağız. Altay ve İzmir'i yakından tanımam büyük avantaj olacak. Doğru yapılanmanın olduğu yerde başarı mutlaka gelecektir. İlk etapta yönetimimizle transfer konusunda istişarede bulunacağız. Attığımız imza büyük Altayımıza hayırlı olsun."

Murat Uluç'la tekrar anlaştı
Öte yandan Altay, sözleşmesi sona eren takım kaptanı Murat Uluç'la tekrar anlaştı.

Büyük mutluluklar yaşadığı Altay'a vefa borcunu ödemek için bir sezon daha devam etmek istediğini kaydeden Murat Uluç, "Altayımızı layık olduğu yere taşımak adına büyük özveri gösteren Özgür başkanımız ile maddi konuları bir kenara bıraktık. Boş mukaveleye attığım imza, kariyerimin en hızlı ve tereddütsüz imzası oldu. Yönetimimiz bugüne kadar üstüne düşeni fazlasıyla yaptı ve yapacaktır." diye konuştu.

Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ise Murat Uluç'un sergilediği performans ve takıma yaptığı ağabeylikle kendileri için çok değerli bir isim olduğunu belirtti.

Bu imzanın Murat Uluç'un yüreğindeki Altaylılık ruhunu bir kez daha ispatladığını bildiren Ekmekçioğlu, "Yeni sezonun hazırlıklarına hız veriyoruz. Camiamızın bize verdiği desteğin artarak devamı bu sezonda da en büyük gücümüz olacak." dedi.