Abdullah Avcı'dan Trezeguet ve Onuachu açıklaması

Abdullah Avcı'dan Trezeguet ve Onuachu açıklaması
VavaCars Fatih karagümrük, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma öncesi Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

İşte deneyimli çalıştırıcının sözlerinden satırbaşları:

"Trabzonspor tarihinde çok önemli bir yeri olan bir başkan Mehmet Ali Yılmaz. Mekanı cennet olsun. İşimiz gereği devam ediyoruz. Türkiye Kupası bizim en önemli hedeflerimizden birisi. Lig üçüncülüğü ve Türkiye Kupası bizim hedeflerimiz. Trabzonspor tarihinde 9 kez bu kupayı kazanmış, en doğal hakkımız buna talip olmak. İki ayaklı bir maç, en iyi şekilde oynamaya çalışacağız."

"Her şeyden evvel Galatasaray'ı eleyerek buraya geldiler"

Karagümrük'ün çok deneyimli bir kadrosu var. Her şeyden evvel Galatasaray'ı eleyerek buraya gelmiş bir takım. Oynadığımız son maç, gerçekçi bir sonuç değil. Taraftarımız son kez bizimle olacak bu sezon. Onların desteği bizim için çok önemli, umarım bizi bir daha yalnız bırakmazlar. Önümüzdeki sezon onlara çok ihtiyacımız olacak."

Trezeguet ve Onuachu açıklaması

"Trezeguet tutmasan her şeye gidebilecek bir çocuk. Ancak bugün final oynamıyoruz, sezon kapatmaması için onu kadroya almadık. Onuachu da idmanlarda sıcak temaslara girmeye başladı. Ona ihtiyacımız olacak mı bakacağız ama hazır durumda."